Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕλαφριά κλείνω-ενώνοντας στενά μηχανή Πολωνού

Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000

Πιστοποίηση
Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000

Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000
Professional Street Light Pole Production Line Model:CNC300/14000
Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000 Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000 Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000 Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000 Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000

Μεγάλες Εικόνας :  Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: WUXI, ΚΊΝΑ
Μάρκα: CMC
Αριθμό μοντέλου: CNC300/14000, CNC300/12000, CNC300/16000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negociate
Συσκευασία λεπτομέρειες: γυμνή συσκευασία και σταθερός στο εμπορευματοκιβώτιο κατάλληλα
Χρόνος παράδοσης: 50-60 ημέρες
Όροι πληρωμής: FOB/CIF
Δυνατότητα προσφοράς: Διαπραγματευτείτε

Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000

περιγραφή
Υψηλό φως:

αυτοματοποιημένη μηχανή συγκόλλησης

,

Ελαφριά μηχανή συγκόλλησης Πολωνού

CNC ΠΟΛΩΝΌΣ ΚΛΕΊΝΩ-ΕΝΏΝΟΝΤΑΣ ΣΤΕΝΆ ΜΗΧΑΝΉ

ΠΡΟΤΥΠΟ: CNC300/14000

(Το μήκος μπορεί να προσαρμοστεί)

 

Ιδιόκτητα χαρακτηριστικά

 

1.CNC ελέγξτε την αυτόματη ρύθμιση, CNC σύστημα ελέγχου, δεδομένου ότι οι ελαφριές αλλαγές διαμέτρων πόλων, ρυθμίζουν αυτόματα την πίεση στερέωσης, ρυθμίστε αυτόματα τη θέση του κυλίνδρου στερέωσης, αυτόματα αντιστοιχία η ταχύτητα σίτισης και θέση, και κρατήστε τη ραφή συγκόλλησης πάντα σε ένα κλειστό κράτος για να εξασφαλίσετε ομαλή συγκόλληση.

 

2. βάσει των προσόντων της προηγούμενης διαδικασίας, μετά από τη συγκόλληση, δεν υπάρχει κανένα torsion της ραφής συγκόλλησης, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για το προσωπικό να ανοίξει και να στρίψει τον πόλο στο πίσω μέρος της μηχανής για να κεντροθετήσει τη συγκόλληση.

 

3.The ο οδηγώντας πόλος ελέγχεται από τη μετατροπή συχνότητας, με την ηλεκτρική λειτουργία στάσεων φρένων για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του κεφαλιού και η συγκόλληση ουρών, αυτό το σύστημα μπορεί να ενώσει στενά τον πόλο από το μικρό τέλος στην πλήρη περιοχή κατώτατων τελών και σχεδόν κανένα αριστερό μήκος από τη συγκόλληση. Αυτός ο τρόπος μειώνεται η χειρωνακτική εργασία της επόμενης διαδικασίας.

 

4.The η στερέωση του κυλίνδρου είναι 8 σύνολα από όλη τη διαφορετική κατεύθυνση, το πλεονέκτημα είναι μειώνει την πίεση κυλίνδρων στην επιφάνεια πόλων, και μειώνει τη γρατσουνιά στην επιφάνεια. Είναι επίσης κατάλληλο για την παραγωγή των οκτάγωνων πόλων και των κωνικών πόλων. (Σημείωση: Για τις μηχανές με τον κύλινδρο στερέωσης 6 μονάδων, λόγω του πλάγιου κυλίνδρου στερέωσης και του τοπ κυλίνδρου στερέωσης, η κινούμενη απόσταση είναι ασυμβίβαστη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της διαμέτρου πόλων από μικρό σε μεγάλο, και δεν μπορεί να παραγάγει τους οκτάγωνους πόλους)

 

5.The το ωθώντας καροτσάκι τύπων με τη μηχανοποιημένη πίσω λειτουργία γρήγορα επιστροφής, κανένας χειριστής ανάγκης στην πλάτη ώθησης με το χέρι και αυτό μειώνει την ένταση εργασίας των χειριστών.

 

6.Back ωθώντας καροτσάκι τύπων με την πνευματική συσκευή στερέωσης, έναντι της χειρωνακτικής στερέωσης, απλός και γρήγορος)

 

7. λειτουργία ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου.

 

8.Loading και ξεφορτώνοντας είναι σε μια πλευρά της μηχανής για να αποφύγει τη μεγάλης απόστασης κυκλοφορία των χειριστών. Οι χειριστές πρέπει μόνο να απασχοληθούν εδώ κοντά στο κεφάλι συγκόλλησης, το οποίο μειώνει πολύ την ένταση εργασίας των χειριστών

 

η δομή πολυ-υποστηριγμάτων 9.The στο μέτωπο της μηχανής χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει τον πόλο φωτεινών σηματοδοτών. Δεν υπάρχει κανένα παραδοσιακό μπροστινό σχέδιο καροτσακιών υποστήριξης, καμία ανάγκη να ωθηθεί με το χέρι πίσω το μπροστινό καροτσάκι υποστήριξης, και ο πόλος φόρτωσης και εκφόρτωσης είναι απλός να μειώσει τη χειρωνακτική δύναμη

 

10.with πίσω συσκευή καθοδήγησης πόλων.

 

11.Option στοιχεία:

 

(11,1) μέσω της κάμερας που εγκαθίσταται στο κεφάλι μηχανών, η ραφή συγκόλλησης απεικονίζεται στην οθόνη του κύριου πίνακα ελέγχου, που καθιστά την καταδίωξη της ραφής συγκόλλησης απλή και εύκολη, και τη μείωση της έντασης εργασίας του χειριστή για τον έλεγχο της συγκόλλησης.

 

(11,2) με το δικτυωμένο σύστημα, αφότου συνδέεται η μηχανή με το Διαδίκτυο από την πλευρά του πελάτη, ο προμηθευτής μηχανών μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη με τη μακρινή διάγνωση ελαττωμάτων και τη μακρινή ρύθμιση παραμέτρου. Είναι κατάλληλο για τους πελάτες να επαναλάβουν γρήγορα την παραγωγή.

 

(11,3) σύστημα φόρτωσης και εκφόρτωσης πόλων φωτεινών σηματοδοτών: Στη αριστερή πλευρά της μηχανής, υπάρχει ένα ράφι αποθήκευσης, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει 20~30 πόλους (ο αριθμός ποικίλλει σύμφωνα με το μέγεθος των πόλων). Αφότου ολοκληρώνεται η συγκόλληση, πιέστε το κουμπί, και ο πόλος φωτεινών σηματοδοτών θα απαλλαχθεί στην απαλλαγή στο ράφι αποθήκευσης που στη δεξιά πλευρά της μηχανής, αυτό μπορεί να αποθηκεύσει 20 πόλους (ο αριθμός ποικίλλει σύμφωνα με το μέγεθος των πόλων). Κανένας υπερυψωμένος γερανός δεν απαιτείται από κάθε πόλο που φορτώνει στην εκφόρτωση.

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΌΛΛΗΣΗ ΡΑΦΏΝ AUTOMETIC ΠΟΛΩΝΌΣ

 

Είναι κατάλληλο για τον ενός κομματιού τύπο polygonal (οκτάγωνος) και το μυτερό (κωνικό) ελαφρύ πόλο κύκλων. είναι αυτόματη γραμμή συγκόλλησης, το καροτσάκι με τη διευθετήσιμη μηχανή συχνότητας ταχύτητας μπορεί να ωθήσει τον ελαφρύ πόλο από το μικρό τέλος στο μεγάλο τέλος, ο υδραυλικός κύλινδρος μέσω της μηχανικής αλυσίδας, ώθηση ροδών σκουληκιών η ρόδα στερέωσης για να κλείσει τον πόλο και να κάνει να ενώσει στενά ταυτόχρονα.

 

 

Η μηχανή περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

 

 1. Μακρύς λειτουργώντας πίνακας με το οδηγώντας σύστημα εργαλείων και ραφιών για το καροτσάκι ώθησης.
 1. Το καροτσάκι για την ώθηση του πόλου, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας ρυθμίζει τη μηχανή συχνότητας, το οδηγώντας σύστημα, τη συσκευή καθοδήγησης, και το αεροκίνητο σύστημα στερέωσης.
 1. Υδραυλική στερεώνοντας και ενώνοντας στενά μονάδα, συμπεριλαμβανομένων των 8 συνόλων που στερεώνουν τις ρόδες για το polygonal και κωνικό πόλο, σύστημα οδηγών
 1. Σύστημα ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου, συμπεριλαμβανομένης της δύναμης, ενώνοντας στενά σύστημα τροφοδοσίας καλωδίων, ανακύκλωσης σύστημα συλλιπάσματος, ενώνοντας στενά επίγειο καλώδιο.
 1. με τα βουβά ενισχυτικά πρότυπα κυλίνδρων
 1. υδραυλικό σύστημα, CNC ανάλογη βαλβίδα, αντλία, μηχανή, σύστημα ελέγχου
 1. Αεροκίνητο σύστημα
 1. CNC σύστημα ελέγχου, οθόνη αφής, PLC, λογισμικό
 1. Κάμερα, ακολουθώντας σύστημα ραφών, συμπεριλαμβανομένου του φακού, κάμερα, οθόνη επίδειξης
 1. Σύστημα ελέγχου Elctrical, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού συχνότητας, της επιτροπής λειτουργίας, του καλωδίου κ.λπ.
 1. Στοιχεία επιλογής
 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ
1 Εφαρμόσιμη διάμετρος 60300mm
2 Εφαρμόσιμο μήκος 14000 χιλ.
3 Μήκος καροτσακιών 2000 ΚΚ
4 Ελαφρύ πάχος πόλων Ελαφριά διάμετρος πόλων:: 60~300mm 2.5~4.5mm
Ελαφριά διάμετρος πόλων:: 200~300mm 4~6mm
5 Ποσότητα ποδιών στερέωσης 8 μονάδες,
6 Δύναμη της μηχανής για την αντλία 4 KW
7 Η δύναμη της μηχανής για την ώθηση μετακινείται 4 KW, μεταβλητός τύπος ταχύτητας εναλλασσόμενου ρεύματος.
8 Μηχανή συγκόλλησης 500A, (ηλεκτροσυγκόλληση δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου
9 Διάμετρος καλωδίων συγκόλλησης 1.6~2.0 χιλ.
10 Ταχύτητα εργασίας 1~3m/min
11 Κύρια ηλεκτρικά στοιχεία Σνάιντερ (εμπορικό σήμα της Γαλλίας)
12 Κίνηση συχνότητας κύριων μηχανών

Δέλτα (εμπορικό σήμα της Ταϊβάν)

Σνάιντερ (εμπορικό σήμα της Γαλλίας)

13 Εμπορικό σήμα κύριων μηχανών WNM, κινεζικό διάσημο εμπορικό σήμα
14 Εμπορικό σήμα δύναμης συγκόλλησης Panasonic (ιαπωνικό εμπορικό σήμα)
15 Κύρια υδραυλική βαλβίδα Ανάλογη βαλβίδα πίεσης
16 Ταχύτητα παραγωγής

8~12 κομμάτια/ώρα, βασισμένη στο γενικό πόλο φωτεινών σηματοδοτών με ένα μήκος 6 μέτρων, η πραγματική λειτουργία εξαρτώνται από την αποδοτικότητα φόρτωσης και εκφόρτωσης των χειριστών και την επιλογή της φόρτωσης και της εκφόρτωσης των συσκευών

 

17 Αριθμός χειριστών άνθρωποι 1
18 Βάρος 6700 κλ (εάν με τη φόρτωση και την εκφόρτωση του συστήματος, 7500kg)
19

Γενικά μεγέθη (χιλ.)

 

31000x5600x4500 χιλ. (LXWXH)

(σημείωση: το πλάτος με τη φόρτωση και την εκφόρτωση της συσκευής.)

 

Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000 0

 

CNC η αυτόματη ρύθμιση ελέγχου, CNC σύστημα ελέγχου, δεδομένου ότι οι ελαφριές αλλαγές διαμέτρων πόλων, ρυθμίζουν αυτόματα την πίεση στερέωσης, ρυθμίζει αυτόματα τη θέση του κυλίνδρου στερέωσης, αυτόματα αντιστοιχία η ταχύτητα σίτισης και θέση, και κρατά τη ραφή συγκόλλησης πάντα σε ένα κλειστό κράτος για να εξασφαλίσει ομαλή συγκόλληση.

Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000 1

 

 

Μέσω της κάμερας που εγκαθίσταται στο κεφάλι μηχανών, η ραφή συγκόλλησης απεικονίζεται στην οθόνη του κύριου πίνακα ελέγχου, που καθιστά την καταδίωξη της ραφής συγκόλλησης απλή και εύκολη, και τη μείωση της έντασης εργασίας του χειριστή για τον έλεγχο της συγκόλλησηςΕπαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000 2

 

 

Σύστημα φόρτωσης και εκφόρτωσης πόλων φωτεινών σηματοδοτών: Στη αριστερή πλευρά της μηχανής, υπάρχει ένα ράφι αποθήκευσης, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει 20 πόλους (ο αριθμός ποικίλλει σύμφωνα με το μέγεθος των πόλων). Αφότου ολοκληρώνεται η συγκόλληση, πιέστε το κουμπί, και ο πόλος φωτεινών σηματοδοτών θα απαλλαχθεί στην απαλλαγή στο ράφι αποθήκευσης που στη δεξιά πλευρά της μηχανής, αυτό μπορεί να αποθηκεύσει 20 πόλους (ο αριθμός ποικίλλει σύμφωνα με το μέγεθος των πόλων). Κανένας υπερυψωμένος γερανός δεν απαιτείται από κάθε πόλο που φορτώνει στην εκφόρτωση.

Επαγγελματικό πρότυπο γραμμών παραγωγής Πολωνού φωτεινών σηματοδοτών: CNC300/14000 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: kimi

Τηλ.:: 15861457507

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)