Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 136 6511 7920

WhatsApp : +008613665117920

Free call

Πέρασε την αποδοχή της ιεραρχικών διαχείρισης και του ελέγχου κινδύνου παραγωγής ασφάλειας, την κρυμμένη έρευνα και τη διαχείριση κινδύνου, και το σύστημα τυποποίησης ασφάλειας

September 27, 2020

Στις 26 Σεπτεμβρίου, το τμήμα επιθεώρησης ασφάλειας περιοχής Xinwu πραγματοποίησε τη βαθμολόγηση της διαχείρισης και του ελέγχου του κινδύνου παραγωγής ασφάλειας, της κρυμμένης έρευνας κινδύνου και της διαχείρισης και της αποδοχής τυποποίησης ασφάλειας της επιχείρησής μας.

Με τις κοινές προσπάθειες των διάφορων τμημάτων επιχείρησής μας, η επιχείρησή μας έχει περάσει την αποδοχή της ιεραρχικών διαχείρισης και του ελέγχου κινδύνου παραγωγής ασφάλειας, την κρυμμένη έρευνα και τη διαχείριση κινδύνου, και το σύστημα τυποποίησης ασφάλειας, και τον κερδημένο ομόφωνο έπαινο από 3 δασκάλους λογιστικού ελέγχου.

Η επιχείρησή μας έχει περάσει αυτήν την αναθεώρηση ως νέα αφετηρία, και οι τα επίπεδα ασφάλειας της επιχείρησης διοικητικά ικανότητες και έχουν βελτιωθεί πολύ. Ενεργά εφαρμόστε τα επίπεδα συστημάτων ευθύνης παραγωγής ασφάλειας καθόλου, καθιερώστε έναν μακροπρόθεσμο λειτουργούντα μηχανισμό, παγιώστε τα υπάρχοντα αποτελέσματα, και βελτιωθείτε συνεχώς!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας