Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd

CMC Wuxi Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ

Ο επαγγελματικότερος ελαφρύς κατασκευαστής μηχανών Πολωνού.

Εξαγωγέας: CMC Nantong Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: CMC
Αριθμός Υπαλλήλων: 30~50
Ετήσιες πωλήσεις: 5,000,000-6,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

CMC Wuxi η Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ βρίσκεται στο wuxi, επαρχία Jiangsu, κοντινό Shanghai.Which ειδικεύεται στο σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των ελαφριών μηχανών πόλων.

 

Η επιχείρησή μας έχει τη μοναδική τεχνολογία και την καλή βάση πελατών στην ανάπτυξη και την παραγωγή της πλήρους γραμμής ελαφριών μηχανών πόλων. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν την περικοπή στη γραμμή μήκους, CNC διαδοχικό υδραυλικό φρένο Τύπου, μηχανή συγκόλλησης πιάτων βάσεων, CNC ελαφριά τέμνουσα μηχανή πορτών πόλων, υψηλή assembly&straightening μηχανή ιστών, CNC φορητή τέμνουσα μηχανή φλογών, μηχανή συγκόλλησης τύπων ατσάλινων σκελετών για τον υψηλό ιστό, πιάτο χάλυβα που σκίζει τη μηχανή, κλείνω-ενώνοντας στενά μηχανή πόλων, καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει τον εξοπλισμό και ούτω καθεξής.

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η μόνος-αναπτυγμένη περικοπή μας στη γραμμή μήκους, παραγωγή από τη σπείρα χάλυβα στο ισοσκελές τραπεζοειδές πιάτο άμεσα. Έχει την υψηλή αυτοματοποίηση, γρήγορη ταχύτητα, και έλαβε το εθνικό νέο πρακτικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Με βάση το CNC διαδοχικό υδραυλικό φρένο Τύπου, έχουμε κάνει πολλές βελτιώσεις, που καθιστούν τη μηχανή ιδιαίτερα κατάλληλη για τη γρήγορη και αποδοτική παραγωγή των ελαφριών πόλων. Για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, αναπτύξαμε CNC την ελαφριά τέμνουσα μηχανή πορτών πόλων, τη μηχανή συγκόλλησης πιάτων βάσεων, την αυτόματη διπλή μηχανή διατρήσεων του /four επικεφαλής, την υψηλή μηχανή συγκόλλησης ιστών αυτόματη, κ.λπ., βελτιστοποιούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα προϊόντα μας για να συναντήσουμε την ελαφριά βιομηχανία πόλων. Αλλάζει πολύ την κατάσταση της χειρωνακτικής εργασίας και βελτιώνει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της ελαφριάς παραγωγής πόλων.    

 

Περισσότερο από 80% τα προϊόντα εξ:άγω στις υπερπόντιες αγορές, όπως η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία, η Ινδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Λετονία, το Καζακστάν, η Αλγερία, η Αίγυπτος, η Αιθιοπία, η Μέση Ανατολή, κ.λπ.

Οι μηχανικοί μας έχουν την πλούσια εμπειρία στην εγκατάσταση και την ανάθεση στο εξωτερικό, καλές δεξιότητες μέσα

Αγγλική επικοινωνία, htechnical ικανότητα και μακρινή δυνατότητα υπηρεσιών να λύσουν τα προβλήματα.

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Μετά από τα έτη τρεξίματος, έχουμε γίνει ομάδα με τις καινοτόμες συνήθειες εργασίας, στενή συνεργασία η μια με την άλλη, που κρατά τη βασική τεχνολογία των ελαφριών μηχανών πόλων, μπορούμε να είμαστε ένα εμπιστευμένο 100% τσάι

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Το 2017, οργάνωση μια κοινοπραξία ονομάσαμε Jiangsu XinLingYu την ευφυή Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ στην πόλη Xuzhou, επαρχία Jiangsu. Κατασκευάζει την καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει τη γραμμή/τους εξοπλισμούς, μπορεί να συναντηθεί

απαιτήσεις πελατών της αντιδιαβρωτικής επεξεργασίας για τον ελαφρύ πόλο, υψηλός πόλος ιστών. Με βάση τα έτη εμπειρίας και τη γνώση του αρχικού??????????? γαλβανισμού, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να καινοτομούμε η διαδικασία HDG. Έχει φθάσει σε ένα πολύ προηγμένο τεχνικό επίπεδο. Έχουμε παράσχει και τις ελαφριές μηχανές το /lines πόλων και τις??????????? γαλβανίζοντας γραμμές στους πολλαπλάσιους πελάτες.

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

    Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας τρέχει το σταύλο, έχει τον καλό χρηματοοικονομικό όρο και σε μια ισχυρή περίοδο αύξησης.

    Ελπίζουμε να καθιερώσουμε μια καλή σχέση με περισσότερους πελάτες, να αναπτύξουμε και να καταστήσουμε την πρόοδο σύγχρονη

 

 

 

 

 

Ιστορία

Το 2003, την επιχείρησή μας που αρχίζουν στην έρευνα και αναπτύσσει τις ελαφριές μηχανές πόλων, όπως η περικοπή μας στο μήκος, είναι διαφορετική με την κοινή και παραδοσιακή περικοπή στο μήκος, μέσω της, μπορούμε να πάρουμε μια πλευρά μικρή, μια πλευρά μεγαλύτερη, παρόμοιος με το τραπεζοειδές φύλλο, που μπορεί να βελτιστοποιήσει τη χρήση του φύλλου, εκτός από το κόστος. Επίσης έχουμε κλείσει τη μηχανή συγκόλλησης, straigtening μηχανή, CNC τέμνουσα μηχανή πορτών, μηχανή συγκόλλησης πιάτων βάσεων, δύο-επικεφαλής μηχανή διατρήσεων….Εμείς εμπειρογνώμονας για τις ελαφριές μηχανές πόλων. Σε πολλές χώρες, υπάρχουν οι μηχανές μας, όπως στις ΗΠΑ--2 γραμμές παραγωγής, στην Αλγερία 2 γραμμές παραγωγής, στην Ινδία 5 γραμμές, σε σαουδικές 3 γραμμές….

 

 

 

 

Υπηρεσία

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

Η ομάδα μας

Σχέδιο και ομάδα Ε&Α — — έχουν την επαγγελματική γνώση και πλούσιοι έμπειροι, μπορούν να καλύψουν την απαίτηση των πελατών speciall, και να τους δώσουν λογικότερους, περισσότερες ecomonical λύσεις.

Ομάδα-καλή αγγλική γνώση πωλήσεων και προφορικές δεξιότητες έκφρασης, ικανοποιητική γνώση προϊόντων, δεξιότητες επικοινωνίας, καλές οδηγώντας δεξιότητες.

Ομάδα μετά την πώληση υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία 24 ωρών για να βοηθήσει τον πελάτη να λύσει το πρόβλημα μηχανών. Συνήθως, προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε το δίκτυο, όπως Skype, whatsapp, η πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση, ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να αναλύσουμε τη δυσλειτουργία μηχανών, και τελικά, να δώσει τον τρόπο πελατών solution.this είναι το πιό οικονομικό.

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας