Αρχική Σελίδα

Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

CMC Wuxi η Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ βρίσκεται στο wuxi, επαρχία Jiangsu, κοντινό Shanghai.Which ειδικεύεται στο σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των ελαφριών μηχανών πόλων.

 

Η επιχείρησή μας έχει τη μοναδική τεχνολογία και την καλή βάση πελατών στην ανάπτυξη και την παραγωγή της πλήρους γραμμής ελαφριών μηχανών πόλων. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν την περικοπή στη γραμμή μήκους, CNC διαδοχικό υδραυλικό φρένο Τύπου, μηχανή συγκόλλησης πιάτων βάσεων, CNC ελαφριά τέμνουσα μηχανή πορτών πόλων, υψηλή assembly&straightening μηχανή ιστών, CNC φορητή τέμνουσα μηχανή φλογών, μηχανή συγκόλλησης τύπων ατσάλινων σκελετών για τον υψηλό ιστό, πιάτο χάλυβα που σκίζει τη μηχανή, κλείνω-ενώνοντας στενά μηχανή πόλων, καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει τον εξοπλισμό και ούτω καθεξής.

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η μόνος-αναπτυγμένη περικοπή μας στη γραμμή μήκους, παραγωγή από τη σπείρα χάλυβα στο ισοσκελές τραπεζοειδές πιάτο άμεσα. Έχει την υψηλή αυτοματοποίηση, γρήγορη ταχύτητα, και έλαβε το εθνικό νέο πρακτικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Με βάση το CNC διαδοχικό υδραυλικό φρένο Τύπου, έχουμε κάνει πολλές βελτιώσεις, που καθιστούν τη μηχανή ιδιαίτερα κατάλληλη για τη γρήγορη και αποδοτική παραγωγή των ελαφριών πόλων. Για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, αναπτύξαμε CNC την ελαφριά τέμνουσα μηχανή πορτών πόλων, τη μηχανή συγκόλλησης πιάτων βάσεων, την αυτόματη διπλή μηχανή διατρήσεων του /four επικεφαλής, την υψηλή μηχανή συγκόλλησης ιστών αυτόματη, κ.λπ., βελτιστοποιούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα προϊόντα μας για να συναντήσουμε την ελαφριά βιομηχανία πόλων. Αλλάζει πολύ την κατάσταση της χειρωνακτικής εργασίας και βελτιώνει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της ελαφριάς παραγωγής πόλων.

    

 

Περισσότερο από 80% τα προϊόντα εξ:άγω στις υπερπόντιες αγορές, όπως η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία, η Ινδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Λετονία, το Καζακστάν, η Αλγερία, η Αίγυπτος, η Αιθιοπία, η Μέση Ανατολή, κ.λπ.

Οι μηχανικοί μας έχουν την πλούσια εμπειρία στην εγκατάσταση και την ανάθεση στο εξωτερικό, τις καλές δεξιότητες στην αγγλική ανακοίνωση, τη htechnical ικανότητα και τη μακρινή δυνατότητα υπηρεσιών να λύσουν τα προβλήματα.

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Μετά από τα έτη τρεξίματος, έχουμε γίνει ομάδα με τις καινοτόμες συνήθειες εργασίας, στενή συνεργασία η μια με την άλλη, που κρατά τη βασική τεχνολογία των ελαφριών μηχανών πόλων, μπορούμε να είμαστε ένα εμπιστευμένο 100% τσάι

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Το 2017, οργάνωση μια κοινοπραξία ονομάσαμε Jiangsu XinLingYu την ευφυή Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ στην πόλη Xuzhou, επαρχία Jiangsu. Κατασκευάζει την καυτή εμβύθιση που γαλβανίζει τη γραμμή/τους εξοπλισμούς, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών της αντιδιαβρωτικής επεξεργασίας για τον ελαφρύ πόλο, υψηλός πόλος ιστών. Με βάση τα έτη εμπειρίας και τη γνώση του αρχικού??????????? γαλβανισμού, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να καινοτομούμε η διαδικασία HDG. Έχει φθάσει σε ένα πολύ προηγμένο τεχνικό επίπεδο. Έχουμε παράσχει και τις ελαφριές μηχανές το /lines πόλων και τις??????????? γαλβανίζοντας γραμμές στους πολλαπλάσιους πελάτες.

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας τρέχει το σταύλο, έχει τον καλό χρηματοοικονομικό όρο και σε μια ισχυρή περίοδο αύξησης.

Ελπίζουμε να καθιερώσουμε μια καλή σχέση με περισσότερους πελάτες, να αναπτύξουμε και να καταστήσουμε την πρόοδο σύγχρονη.

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

 

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

 

Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : CMC

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-6,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις