Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕλαφριά μηχανή Πολωνού

Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων

Πιστοποίηση
Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων

Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων
Double linkage cnc hydraulic plate bending machine for light pole production line
Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων

Μεγάλες Εικόνας :  Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: wuxi-Κίνα
Μάρκα: cmc
Αριθμό μοντέλου: 2-WE67K σειρά
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negociate
Συσκευασία λεπτομέρειες: παλέτα μετάλλων και πλαστική κάλυψη
Χρόνος παράδοσης: 90-120
Όροι πληρωμής: FOB/CIF
Δυνατότητα προσφοράς: Διαπραγματευτείτε

Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων

περιγραφή
Υψηλό φως:

Ελαφριά γραμμή παραγωγής Πολωνού

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Όνομα άλλο όνομα Εμπορικό σήμα CMC
CNC υδραυλική μηχανή φρένων Τύπου

Κάμπτοντας μηχανή

Φρένο Τύπου

Ελαφριά κάμψη πόλων

Κάμπτοντας μηχανή δύο

Χαρακτηριστικό γνώρισμα Δύο μηχανές φρένων Τύπου μπορούν να λειτουργήσουν μαζί για να κάμψουν το μακροχρόνιο μήκος για τον ελαφρύ πόλο, όπως 12m, 14m, 16m
Πλεονέκτημα Δύο επιδείξεις ράστερ που εγκαθίστανται και στις δύο πλευρές του κριού για να ελέγξει τους κυλίνδρους Σύστημα ελεγκτών

Δίνουμε στον πελάτη διάφορες επιλογές: Ολλανδικό εμπορικό σήμα: Delem DA-52

DA-65W

 

 

Περιγραφή:

1 το πλαίσιο της μηχανής αποτελείται από τις worktable, αημένη και σωστής κατοικίες δεξαμενών, και κριός. Έτσι έχει την υψηλής αντοχής και καλή ακαμψία. Επίσης παίρνει τη δόνηση για να αποβάλει την πίεση.

2 εργαζόμενος προι4στάμενος συγχρονισμού και των δύο μηχανών: Υιοθέτηση της ηλεκτρικός-υδραυλικής ανάλογης βαλβίδας για να εξασφαλίσει το συγχρονισμό και των δύο μηχανών. Η ανάλογη βαλβίδα γίνεται από BOSCH την επιχείρηση με πολύ τη καλή απόδοση όπως η μικρή τριβή μεταξύ των μηχανικών ζευγαριών δράσης, του λεπτού ηλεκτρονικού ενισχυτή και του ηλεκτρικού μαγνήτη με την υψηλή ελέγχοντας δύναμη και τη συνεχή δράση. Υπάρχουν δύο displayers ράστερ και στις δύο πλευρές της μηχανής για να επιθεωρήσουν τη θέση του κριού συνεχώς και να ανατροφοδοτήσουν το σήμα στο σύστημα ελέγχου, κατόπιν το σύστημα ελέγχου θα ελέγξει την ηλεκτρικός-υδραυλική βαλβίδα για να κάνει το συγχρονισμό δύο κυλίνδρων σε μια μηχανή. Επειδή τα displayers ράστερ εγκαθίστανται στα πιάτα «Γ», όχι στα πιάτα κατοικίας άμεσα, η εκτροπή του κριού και του πλαισίου όταν δεν θα επηρεάσει η εργασία τη μετρώντας και ελέγχοντας ακρίβειά της. Όταν δύο μηχανές που λειτουργούν μαζί, το διαφορικό ποτενσιόμετρο εγκατέστησαν μεταξύ δύο μηχανών θα μεταφέρουν το μηχανικό συγχρονίζοντας σήμα ηλεκτρονικό και την τροφή πίσω στο πιάτο και το σύστημα ελέγχου συγχρονισμού. Το σήμα θα διευρυνθεί από BOSCH τον ενισχυτή για να ελέγξει το συγχρονισμό και των δύο μηχανών από την ηλεκτρικός-υδραυλική ανάλογη βαλβίδα ελέγχου. Έτσι ο συγχρονισμός δύο μηχανών επιτυγχάνεται με τη υψηλή ακρίβεια.

3 μέσω του υπολογιστή, ο χειριστής θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μηχανή. Ο υπολογιστής έχει αρκετών να συντηρήσουν τη γλώσσα, να υπολογίσουν και να ρυθμίσουν την κάμπτοντας δύναμη αυτόματα. Επίσης θα μπορούσε να υπολογίσει και να ελέγξει το νεκρό σημείο, μεταβαλλόμενο σημείο ταχύτητας. Τα κτυπήματα (Y1, Y2) του κριού θα μπορούσαν να κάνουν μια μικρή κλίση για να καλύψουν την ειδική απαίτηση του χρήστη.

4 εξοπλισμένος με το καλό καθοδηγώντας σύστημα, τη θέση που μετρούν το σύστημα και το υδραυλικό σύστημα ισορροπίας για να καλύψει τις απαιτήσεις της πλήρους εργασίας μήκους και της εκκεντρικής εργασίας.

5 το η μονάδα αποζημιώσεων Worktable υιοθετείται για να αποζημιώσει την εκτροπή της μηχανής κατά λειτουργία για να σιγουρευτεί την ακρίβεια του κομματιού εργασίας.

6 η επιφάνεια του κυλίνδρου έχει την καλές φθορά και τη θερμική επεξεργασία, έτσι έχει την καλή λίπανση και τη μακριά ζωή υπηρεσιών.

 

 

 

 

Προδιαγραφές

 

Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων 0

 

 

Επικοινωνία με τους πελάτες

 

Α. τι αυτός ο πολυ-Τύπος φρενάρει τις μηχανές;

Β: Συνήθως, αυτή η μεγάλη και μακριά μηχανή φρένων Τύπου χρησιμοποιείται για να παραγάγει τον ελαφριούς πόλο και το σκάφος. Δεδομένου ότι βλέπετε, ο ελαφρύς πόλος στο δίπλευρο του δρόμου είναι πολύ ψηλός, μπορεί να είναι 12m, 14m, 16m, ακόμα πολύ υψηλότερο. Και επίσης για το σκάφος, η ανάγκη κατασκευαστών σκαφών να κάνουν το σώμα σκαφών, κάποιο μέρος είναι πολύ μεγάλο. Μια από την επιχείρηση σκαφών αγόρασε τη διαδοχική μηχανή φρένων Τύπου 3000T μας, ότι κάποια είναι ανώτατή μας κατά τη διάρκεια της ιστορίας.

 

Α. πόσοι και ποια χώρα έχει αγοράσει τις πολυ μηχανές φρένων Τύπου επιχείρησής σας;

Β: Έχουμε εξαγάγει σε πολλές χώρες, στην Ινδία, εκεί 4 γραμμές μας Σε Αλγερία, 2 γραμμές, στις ΗΠΑ, 1 γραμμή ..... Στην Κίνα, υπάρχουν πολλοί μικροί κατασκευαστές μηχανών φρένων Τύπου, αλλά για τις μεγάλες μηχανές, μόνο διάφορες επιχειρήσεις έχουν αυτήν την τεχνική δυνατότητα να παραγάγουν.

 

 

3.Basic πληροφορίες

 

Θέση προέλευσης: Κίνα
Εμπορικό σήμα: CMC
Πρότυπος αριθμός: 2-WE67K σειρά

 

 

4.Trade πρόταση

 

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1 σύνολο
Τιμή: διαπραγμάτευση

 

5.Light κάνοντας διαδικασία πόλων

 

Διπλή cnc συνδέσμων υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων για την ελαφριά γραμμή παραγωγής πόλων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wu

Τηλ.:: +8618626078867

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)